Over Garuda Indonesia

Garuda Indonesia is de nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië. Wij zijn een full-service-netwerk carrier en bedienen 40 binnenlandse en 36 internationale bestemmingen.

Garuda Indonesia heeft een grote  transformatie ondergaan en is inmiddels een van de toonaangevende internationale luchtvaartmaatschappijen van Azië. Met een kwalitatieve uitbreiding van de vloot en het internationale netwerk bieden wij een hoge kwaliteit product en service aan onze passagiers.
Garuda Indonesia is IOSA-gecertificeerd en voldoet dus volledig aan de wereldwijde richtlijnen voor operatie en veiligheid.
Garuda Indonesia is recent gecertificeerd als 5-sterren luchtvaartmaatschappij door Skytrax en is daar bovenop ook vereerd met de titels ‘World’s Best Cabin Crew’ (Skytrax 2014) en World’s Best Economy Class & Economy Class Seat (Skytrax 2013)

Garuda Indonesia heeft een grote  transformatie ondergaan en is inmiddels een van de toonaangevende internationale luchtvaartmaatschappijen van Azië. Met een kwalitatieve uitbreiding van de vloot en het internationale netwerk bieden wij een hoge kwaliteit product en service aan onze passagiers.Garuda Indonesia is IOSA-gecertificeerd en voldoet dus volledig aan de wereldwijde richtlijnen voor operatie en veiligheid.Garuda Indonesia is recent gecertificeerd als 5-sterren luchtvaartmaatschappij door Skytrax en is daar bovenop ook vereerd met de titels ‘World’s Best Cabin Crew’ (Skytrax 2014) en World’s Best Economy Class & Economy Class Seat (Skytrax 2013)