LET’S MEET VINDEX TENGKER

Let’s meet Vindex Tengker

Vindex Tengker Garuda Indonesia

 

Naam: Vindex Tengker
Leeftijd: 47 jaar
Functie: Vice President Inflight services

‘Garuda Indonesia kiest in deze uitdagende tijden voor kwaliteit in plaats van kwantiteit.’

Ik ben gaan werken bij Garuda Indonesia…
‘Omdat ik het een enorme uitdaging vind om aan boord van een vliegtuig dezelfde kwaliteit van service te bieden als in een vijf-sterren resort. Garuda Indonesia kiest in deze uitdagende tijden voor kwaliteit in plaats van kwantiteit en weet tegelijkertijd dat, al heb je te maken met een grote groep mensen, ze allen van dezelfde kwaliteit service dienen te genieten. Dat geldt overigens net zo goed voor de Business als voor de Economy Class.’

Wat is volgens u van groot belang voor een geslaagde ervaring aan boord?
‘Een goede ervaring berust wat mij betreft op drie pijlers: eten & entertainment, service en comfort. Hierbij is flexibiliteit van sleutelbelang aangezien verschillende mensen diverse wensen en behoeften hebben voor hun vlucht. Daar moet je op kunnen inspelen. Iemand die nooit om service vraagt, moet dezelfde hartelijke service ontvangen als iemand die daar wel meerdere keren een beroep op doet.’

Wat is typisch Garuda Indonesia?
‘Garuda Indonesia biedt het geheel aan Indonesië, dus juist ook de plekken die meer aandacht verdienen. Dat doen we niet alleen met toeristische doeleinden, maar ook om de lokale economie te ondersteunen. Dat geheel aan Indonesië wil ik nog meer terug laten komen aan boord, met gerechten uit heel de archipel. Ik ga voor The Taste of Indonesia.’

Over Redactie

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!