GARUDA INDONESIA STOPT MET ‘VISA AAN BOORD’ SERVICE VANUIT AMSTERDAM

Vanaf 23 december 2011 stopt Garuda Indonesia met het aanbieden van de ‘Visa aan boord’ service op vluchten van Amsterdam naar Jakarta. Het hoofdkantoor van Garuda Indonesia komt tot deze beslissing, nadat duidelijk is geworden dat de service in verband met het vroege aankomsttijdstip in Jakarta overbodig is.


De ‘Visa aan boord’ service is speciaal gecreëerd door Garuda Indonesia en biedt de passagiers de mogelijkheid tot een snellere toegang tot Indonesië. De lokale aankomsttijd in Jakarta van de GA089 uit Amsterdam is 08.05 uur. Het hoofdkantoor van Garuda Indonesia heeft daarom besloten ingaande 23 December de ‘Visa aan boord’ service te beëindigen in verband met deze vroege aankomst.

De passagiers van Garuda Indonesia zullen echter onverminderd worden onthaald met de hartverwarmende service aan boord. Verder kunnen zij natuurlijk blijven genieten van de voordelen van het uitgebreide netwerk aan bestemmingen binnen de Indonesische archipel en daarbuiten. Ook heeft Garuda Indonesia de Archipelago actie nog 3 maanden verlengd, waarbij passagiers 50% korting op binnenlandse vluchten en 1 gratis stop-over in Jakarta of Dubai ontvangen, bij reserveringen die gemaakt zijn in combinatie met een internationale vlucht vertrekkende uit Amsterdam.

Over Redactie

Comments

4 Responses to “GARUDA INDONESIA STOPT MET ‘VISA AAN BOORD’ SERVICE VANUIT AMSTERDAM”
 1. leni buissink zegt:

  ik ga naar Bali en vindt het jammer dat er geen visa meer aan boord is te verkrijgen, waar ik wel op had gerekend, en ik dat net via facebook lees.!
  In bali wordt dat weer uren wachten plm. 2 uur? dat erg lang is vooral als je niet zo lang kunt staan. Hoop nu maar dat het mee zal vallen! gr. leni

 2. Hallo,
  My name is Josée and i have a question for Garuda. We, 3 people from ore stichting Mheer voor Fako, wil try to go every year to Indonesian, Maluku Kei Besar, for visit ower projects for children. Ower stichting is not big but we do wat we can en have a lot of succes. Also for women ho must live without partner because he is dieing or he had left the village for got work on an other iland. Most of this women have a lot of children and the had a hard live. We try to help these women with project for garden en little animals like chicken enz.
  In 2012 we hope that we can go for visit in the month of october.
  Is it possible for get a smal price for a ticket for 3 persones via Garuda for make it possible to get there.
  Many thanks for think about this question.
  Josée Mergelsberg secretaris stichting Mheer voor Fako

 3. Maria zegt:

  Vreemde reden.
  Niet meer nodig omdat er op dat tijdstip dan geen lange rijen voor de immigratiecounters staan? Dit is in Denpasar (Bali) anders wel altijd het geval.
  In ieder geval een minpunt dat deze service nu alweer afgeschaft wordt!

 4. Redactie zegt:

  Dear Josée Mergelsberg,
  It’s best to call our office: 020-5502600 and ask your question.
  Good luck!
  Garuda Indonesia Nederland

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!