FILM GIOVANNI VAN BRONCKHORST IN PREMIÈRE OP YOUTUBE KANAAL GARUDA INDONESIA

Garuda Indonesia lanceert vandaag op haar vernieuwde Youtube kanaal de filmserie Executive Class Stories.

Deze tweedelige serie volgt bekende en succesvolle Nederlandse ondernemers tijdens hun zakelijke reizen in Indonesië. De films bieden een uniek inzicht in het bedrijfsleven van deze snel groeiende economie. In het eerste deel wordt assistent-coach van Feyenoord Giovanni van Bronckhorst gevolgd tijdens zijn bezoek aan Jakarta voor zijn stichting Giovanni van Bronckhorst Foundation.
YouTube Preview Image

In de film is te zien hoe Garuda Indonesia zich ook op Business travel niveau bewijst en Van Bronckhorst ondersteunt in diens humanitaire werk. Giovanni van Bronckhorst zet zich na zijn voetbalcarrière intensief in voor zijn stichting. Hiervan heeft het project @ all the children of Indonesia een speciale plek in zijn hart. Van Bronckhorst, zelf van Molukse origine, wil met zijn stichting ook aan kinderen in Indonesië kansen bieden zich optimaal te ontwikkelen. Van Bronckhorst reisde af naar Indonesië om zijn stichting te promoten bij het publiek en het bedrijfsleven en sprak met verschillende potentiële partners voor het opstarten van lokale projecten.

In december gaat het tweede deel van de serie in première.

Over Redactie

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!