SHOP TILL YOU DROP IN DUBAI MET GARUDA INDONESIA

Wil je inkopen doen in stijl? Doe ze dan in Dubai! Je vindt er leuke authentieke boetieks en winkeltjes maar ook de grootste mall ter wereld; Dubai mall. Met Garuda Indonesia en Garuda Oriënt Holidays komen vanaf 1 november al je shoppingdromen uit in de vorm van de ultieme Shop-till-you-drop-stedentrip.

Van low budget tot de crème de la crème en van high fashion tot de laatste technologie, alles is te vinden in het walhalla dat Dubai heet. Laat je credit card gloeien in de prachtige winkels van gerenommeerde merken zoals Cartier, Louis Vuitton en Chanel, of benut je budget optimaal in de Gap, Zara en kleine boetiekjes. Vanaf €649, – per persoon kun je drie dagen los gaan.

Na een drukke dag kom je geheel tot rust in de verschillende luxe hotels, maar kun je net zo goed het bruisende nachtleven van Dubai ontdekken. Om het geheel ook cultureel te kunnen verantwoorden is een gratis stadstour, langs de hoogtepunten van Dubai, inbegrepen in de reis.

Het shop-till-you-drop-pakket is te boeken via www.garudaholidays.eu en voor meer informatie kan men ook terecht op www.garuda-indonesia.nl

Over Redactie

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!