Garuda Indonesia trakteert op culinaire uitjes

Garuda Indonesia, uitgeroepen tot ‘most improved airline of the world’, trakteert deze maand op culinaire uitjes. De maatschappij dompelt haar passagiers al vanaf het moment dat ze aan boord stappen van één van hun vluchten, onder in het Indonesië gevoel. Een heerlijke Indonesische maaltijd is hiervan een belangrijk onderdeel. Om te vieren dat Garuda Indonesia Nederland ook te vinden is op Facebook komt de maatschappij met een nieuw culinair hoogtepunt; een samenwerking met het, volgens de gerenommeerde beoordelingssite Tripadvisor, beste Indonesische restaurant van Nederland; Restaurant Blauw.

Samen met Restaurant Blauw verloot Garuda Indonesia drie Indonesische rijsttafels voor 2 personen en verschillende kortingscoupons onder de deelnemers aan de ‘Hoe goed ken jij Indonesië actie’ op hun Facebook pagina.

Garuda Indonesia timmert hard aan de weg en staat inmiddels bekend om de goede kwaliteit en service van hun internationale en nationale vluchten. Voor de volgers van hun Facebook pagina heeft de luchtvaartmaatschappij de komende maanden meerdere voordelen in petto; zoals de kans op gratis upgrades en zelfs gratis tickets.

Met de Facebook actie zorgen Restaurant Blauw en Garuda Indonesia ervoor dat passagiers ook al in Nederland het adembenemende Indonesië kunnen ervaren. Voor meer informatie kan men surfen naar

www.facebook.com/garudaindonesianederland

Over Redactie

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!