Ambon Jazz Plus Festival (Deel 2)

Dit jaar wil het Ambon Jazz Plus Festival laten weten dat er een stad is in de oostelijke regio van Indonesiƫ die gezegend is met haar middelen van de kunst, liederen, muziek en dans. De regio richt zich op kunst en muziek als de mediums voor de vooruitgang van de komende generaties. Er wordt geloofd dat deze twee creatieve mediums onuitputbaar en eindeloos zullen zijn.

Als je van muziek in combinatie met ontspannen houdt tijdens het vieren van een fantastische vakantie in Indonesiƫ, bekijk dan onze speciale aanbieding voor het Ambon Jazz Festival Plus. Zie de Garuda Orient Holidays website voor meer informatie.

Onderstaand een aantal sfeerbeelden en impressies van het Ambon Jazz Plus Festival.

Namens Garuda Indonesia wensen wij u bij deze alvast een fijn weekend toe!

Over Redactie

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!