Vluchtverslag: Garuda Indonesia (Amsterdam – Dubai)

Hooggewaardeerde en zeer informatieve zakenreis-site Zakenreisnieuws.nl heeft onlangs een impressie van een Garuda Indonesia vliegervaring gepubliceerd. Lees hieronder het volledige verslag.

Garuda Indonesia: Amsterdam – Dubai, 24 april 2011
Geschreven op 29-4-2011

Keuze genoeg naar Dubai vanaf Schiphol: KLM, Emirates of Garuda. Het werd de laatste. De Indonesische maatschappij maakt onderweg naar Jakarta een korte tankstop in Dubai en biedt vrij aantrekkelijke prijzen.

Mijn stoel bevond zich redelijk achterin, op 27G aan het gangpad. De Airbus A330-200 van Garuda heeft een 2-4-2 stoelindeling, waardoor je nooit echt in het midden zit. Op schematijd vertrokken we als vlucht GA089 van de Polderbaan.

De cabine zag er fris uit en de stoelen bieden een prima comfort. Elke stoel heeft een eigen scherm met inflight entertainment. Dat was niet alleen veelzijdig, maar ook behoorlijk actueel qua films en muziek. Alleen een vluchtvolgsysteem ontbrak, of ik kon het gewoon niet vinden.

Het vriendelijke personeel kwam tijdens de 6,5 uur durende vlucht regelmatig langs met hapjes en drankjes. De warme maaltijd, bestaand uit een rijst of aardappel en groentemenu, smaakte prima.

We landden netjes op tijd op Dubai International Airport, waarna we snel door de paspoortcontrole konden voor een aantal dagen in de warme zon.

Mijn cijfer voor deze vlucht: 8.

Klaas-Jan van Woerkom


BRON: Zakenreisnieuws.nl

Over Redactie

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!