Interview met William Wongso, chef-kok van Garuda Indonesia.

Om de start van Garuda Indonesia’s dagelijkse vlucht Jakarta – Dubai – Amsterdam nog meer luister bij te zetten, werd speciaal voor het lanceringfeest de gerenommeerde chef-kok William Wongso vanuit Indonesië ingevlogen. Op het feest, dat plaats vond bij Ginger’s restaurant op Schiphol, bereidde de befaamde chef voor de genodigden zijn beroemde rijsttafel.

De 63 jarige chef-kok is eigenaar van drie toprestaurants in zijn thuisland, alwaar hij ook geregeld op televisie is te zien in zijn eigen kookprogramma. William Wongso is tevens verantwoordelijk voor de samenstelling van de menukaarten op de Garuda vluchten.

Garuda Indonesia staat naast uitmuntende service ook bekend om de hoge kwaliteit van de maaltijden tijdens de vluchten.

Kijk voor tips naar het filmpje met Mr. William Wongso. YouTube Preview Image

Over Redactie

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!